ČEKA LET ZA BEOGRAD: Najveće pojačanje za Ligu šampiona na pragu Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 09:40

ČEKA LET ZA BEOGRAD: Najveće pojačanje za Ligu šampiona na pragu Zvezde

Transfer blizu realizacije.

Povoljne vesti iz Rusije stižu za navijače Crvene zvezde.

Krilni napadač moskovske Lokomotive Vilson isidor dobio je zeleno svetlo da napusti klub iz prestonice Rusije, o čemu govoi i klupsko saopštenje.

- Prelazni rok se u većini evropskih država završava 1. septembra. Zbog toga smo posle utakmice 6. kola Premijer lige Rusije, protiv Sočija u gostima, poslali Vilsona Isidora nazad u Moskvu. Njegov transfer je sve bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u završnici letnje pijace. Isidor je otišao u Moskvu kako bi u slučaju ponude koja bi zadovoljila i njega i klub mogao odmah da otputuje na lekarske preglede – navodi se u saopštenju “lokosa”.

Francuski napadač nalazio se i na meti Oimipika iz Marseja, ali su prognoze da bi ovog leta ipak trebalo da se preseli u Crvenu zvezdu. Još nije poznato da li bi u pitanju bila pozajmica sa obaveznim pravom otkupa ili bez imepratuiva transfera narednog leta.

 Najnovije vesti o FK Crvena zvezda pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.