Bura u finišu, Valensija imala tri boda u džepu, sad je Liga šampiona sve dalje!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 00:09

Bura u finišu, Valensija imala tri boda u džepu, sad je Liga šampiona sve dalje!

Valensija i Levante odigrali bez pobednika u gradskom derbij.

Ekipa Valensije je umalo upisala sva tri boda u duelu protiv Levantea, gradskog rivala.

Prvi gol na utakmici videli smo u samom finišu kada je Rodrigo Moreno uspeo da iskoristi centaršut sa leve strane koji je upitio Gaja.

Pre toga Levante se branio sasvim dobro, ali su morali da se povuku od 74. minuta i isključenja Martija.

Tada je i Nemanja Radoja ušao na teren umesto Vukčevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali nije pomogao ekipi da sačuva svoju mrežu do kraja utakmice.

Ipak, na drugoj strani šok za ekipu Valensije u sedmom minutu nadoknade. Sudija je nakon konsultovanja VAR tehnologije pokazao na belu tačku za Levante, a siguran izvođač je bio Gonzalo Melero.

Napomenimo i to da je sudija produžio meč za 5 minuta, a da je u sedmom pokazao na belu tačku za Levante nakon što je gledao VAR.

Velika šteta za ekipu Valensije, jer bi prišla na samo bod Sosijedadu koji se nalazi na četvrtoj poziciji.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Za golmana i defanzivca od po 200 nastupa u Bundesligi ovakvi propusti su nedopustivi! Zomerova glupost i Vendtova nemoć častili surovi Bajern (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020

Ekipa Hansija Flika kažnjavala velike greške sastava Marka Rozea - 2:1..Menhengladbah je bio blizu velikog boda u derbiju sa Bajernom, koji bi mu značajno pomogao u borbi za plasman u Ligu šampiona, ali uticao na to da se borba za titulu makar malo zakomplikuje, ali je ekipa Hansija Flika i ovoga...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.