Bufon: Nisam verovao da ću sačuvati mrežu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Nisam verovao da ću sačuvati mrežu

Kapiten i golman Juventusa Đanluiđi Bufon istakao je da nije očekivao da će ponovo sačuvati mrežu protiv Barselone i, zajedno sa saigračem Leonardom Bonućijem, poručio da ne smeju da se zaustave na samom plasmanu u polufinale Lige šampiona.

Odbrana Juventusa, posle pobede u Torinu 3:0, izdržala je na Nou Kampu i sjajni napadački trio Mesi-Suarez-Nejmar, ali i ostale fudbalere Barselone ostavila bez gola u dvomeču četvrtfinala najjačeg evropskog takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Vera i karakter bili su nam na visokom nivou, dok nam je veliko samopuzdanje donelo krila da komforno eliminišemo jedan od najboljih timova sveta. Znao sam da imamo velike šanse da odemo u polufinale posle pobede od 3:0, ali iskreno nisam očekivao da ću ostvariti "klin šit" i na Nou Kampu", rekao je Bufon za Sport Medijaset.

Kako je objasnio legendarni golman, protiv napadačkog i efikasnog tima kao što je Barselona uvek može da se očekuje jedan ili dva gola u svojoj mreži.

"Činjenica da smo ostavili Barselonu bez gola u 180 minuta znači da smo bili veoma dobri. Ne smemo da stanemo da napredujemo, to zavisi od nas, a sudbina će odlučiti da li ćemo uzeti trofej Lige šampiona".

Drugi stub odbrane Leonardo Bonući, kao po navici, odigrao je besprekorno na Nou Kampu.

"Znali smo da će nas napasti, rizikovali su sa samo nekoliko odbrambenih igrača, ali bili smo jedinstveni u odbrani, za šta velike zasluge imaju Dani Alves i Mandžukić, zbog presinga na boku. Pokazali smo da smo veliki tim i sada smo na tri koraka od pehara. Sada svaki protivnik mora da se plaši Juventusa", poručio je stameni štoper.

Pored Juventusa, u polufinalu Lige šampiona igraće Real Madrid, Atletiko Madrid i Monako.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bufon: Nisam verovao da ću sačuvati mrežu na Nou Kampu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017

Kapiten i golman Juventusa Đanluiđi Bufon istakao je da nije očekivao da će ponovo sačuvati mrežu protiv Barselone i, zajedno sa saigračem Leonardom Bonućijem, poručio da ne smeju da se zaustave na samom plasmanu u polufinale Lige šampiona...Odbrana Juventusa, posle pobede u Torinu 3:0, izdržala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.