Budućnost - Hemofarm (četvrtak, 19)

Izvor: B92, 12.Jan.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost - Hemofarm (četvrtak, 19)

Košarkaši Hemofarma igraju u četvrtak u Podgorici sa ekipom Budućnosti u 16. kolu NLB lige, a već u nedelju očekuje ih gostovanje u Širokom Brijegu.

Iako su na put krenuli bez Maraša i Božovića, Vrščani se nadaju da će uspeti da naprave dva brejka, jer su im pobede neophodne kako bi se pomerili sa desete pozicije.

Ekipa Željka Lukajića ima skor od sedam pobeda i osam poraza. Hemofarm u poslednjih deset godina nijednom nije uspeo da pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona Crven Gore u Podgorici.

„Krenuli smo na mini-turneju sa velikim ambicijama da napravimo dva brejka, iako smo svesni da do toga ne možemo tako lako da dođemo. To što je Budućnost vezala dva poraza od Partizana i Crvene zvezde, ne sme da nas zavara. Protiv „crno-belih" su odigrali odličnu utakmicu, sa sličnim epilogom našoj utakmici sa Partizanom. Kvalitetna su ekipa i tačno se zna ko je za šta zadužen", kaže kapiten „narandžastih" Miljan Pavković.

Pavković kaže da Hemofarm ima šanse da napravi dobar rezultat u Podgorici.

„Budućnost je poznata po svojoj agresivnoj odbrani, tako da očekujemo da će nas od starta pritisnuti. Mi jesmo malo istrošeni fizički i emocionalno posle utakmice sa Partizanom, i pritisnuti povredama, ali smo uspeli da se revitalizujemo kroz treninge prethodnih dana, pa sam siguran da možemo da im uzvratimo istom merom. Biće to teška utakmica, u kojoj će odlučivati nijanse. Ukoliko ih svedemo na manje od 70 poena, sve će biti lakše. Samo treba da primenimo recept igre iz prethodne dve utakmice i da ispoštujemo neke principe koje smo vežbali na treningu", izjavio je Pavković.

U prvom ovosezonskom meču, Hemofarm je u Vršcu bio bolji od Budućnosti – 88:76.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.