Bruka u Juventusu - Ovako se ne ponaša kapiten! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2020, 14:27

Bruka u Juventusu - Ovako se ne ponaša kapiten! (video)

Loši rezultati imaju svoju pozadinu.

"Bjankoneri" su se još jednom okliznuli.

Pirlov tim je bio na pragu slavlja u Rimu, ali Kaisedo je golom u nadoknadi osvojio bod za domaći tim na "Olimpiku". Juventus je daleko od prepoznatljivih rezultata, u Seriji A na sedam mečeva imaju tri bode i čak četiri nerešena rezultata. U Ligi šampiona su neočekivano lako izgubili od Barselone sa 2:0 na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terenu.

Jasno, ova sezona će se slomiti na Pirlu - niko i ne očekuje da Mocart potraje na "Alijancu", ovo će mu sigurno biti velika škola. Pirlo mora da balansira između ega svojih igrača, pisali smo o Ronaldu, ali moramo izdvojiti i kapitena Bonućija.

Štoper već neko vreme živi od "stare slave", njegove partije su dosta neubedljvije kada nema Kjelinija pored, a sa povredom De Lihta tek nema ko da pokriva rupe. Međutim protiv Lacija je pokazao i (ne)lidersku stranu.

Tokom jedne akcije, Kvadrado je praktično zapomogao da mu se doda lopta zbog dobre pozicije, Bonući je dodao Danilu i to neprecizno a onda poručio Kvadradu da "umukne".

#Bonucci fait une (très mauvaise) passe à #Danilo.#Cuadrado lui dit qu'il était mieux placé et sans marquage.

Réponde de #Bonucci : "Ferme là !"

Je l'ai déjà dis en Live, mais pour ceux qui ne le savent pas: #Cudrado est le souffre douleur de #Bonucci, depuis TOUJOURS ! pic.twitter.com/IH1CNQjNZi

— Calo Calcio ⚡ (@zorro270) November 9, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.