Brojke ne lažu - Zvezda srcem zaustavila Napoli!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojke ne lažu - Zvezda "srcem" zaustavila Napoli!

Šampion Srbije pokazao je veću borbenost i srčanost u odnosu na ekipu Napolija što potvrđuju i pretrčani kilometri.

Činjenica je da su fudbaleri Napolija u utorak nadigrali izabranike Vladana Milojevića, ali je Zvezda na kraju uspela da odoli favorizovanom protivniku i osvoji prvi bod u Ligi šampiona.

Mnogi statistički parametri potvrđuju da je Napoli imao više od igre i da je dominirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu, ali jedan otkriva na koji način je domaćin uspeo da odoli.

Borbenost i srčanost juče su bili glavno oružje fudbalera Crvene zvezde, a to potvrđuje i 112,87 pretrčanih kilometara od strane igrača beogradskog tima.

Fudbaleri Napolija pretrčali su četiri kolimetra manje od igrača Crvene zvezde, što znači da su domaći upornošću i trudom nadomestili neke druge nedostatke u svojoj igri.

Videćemo da li će ovakav pristup pomoći crveno-belima u naredne dve utakmice jer će u Parizu i Liverpulu tim Vladana Milojevića biti pod dodatnim pritiskom nego što je to slučaj na "Marakani".

35%  POSED LOPTE 65%

294  PASOVA  825

211  USPEŠNIH PASOVA  726

112.9km  PRETRČANIH KILOMETARA  108.8km
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.