Brazilac Simi napustio Ekonomac

Izvor: KGsport.info, 15.Dec.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac Simi napustio Ekonomac

Gelson Saiotti Junior, poznatiji kao Simi, više nije član kragujevačkog Ekonomca. Ovaj sjajni Brazilac, koji je minulu polusezonu okončao kao najbolji strelac Prve futsal lige Srbije, odlučio je da se vrati u ruski Sibirjak, odakle je letos i došao među popularne „Studente“.
Simi je odličnim partijama u dresu Ekonomca veoma brzo pridobio naklonost kragujevačkih ljubitelja futsala. Sa osamnaest postignutih golova značajno je doprineo tome da kragujevački klub jesenju polusezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u Prvoj futsal ligi Srbije završi na prvom mestu sa maksimalna 33 boda.
Simi je takođe bio i najbolji strelac šampiona Srbije u UEFA Futsal kupu ove sezone. Na pet odigranih mečeva, ovaj 30-godišnji Brazilac postigao je šest golova, među kojima se naročito ističe pobedonosni pogodak na susretu sa letonskim šampionom Nikarsom u okviru Main runde.
Nema sumnje da je Simi za ovo kratko vreme provedeno u Ekonomcu ostavio neizbrisiv trag i da će kragujevačka publika dugo prepričavati njegove golove i majstorije na „petoparcu“.
Foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.