Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 16:30

Brajton spremio 40.000.000 za Ajaksovu „zlatnu koku“!

Ajak ove sezone neće igrati u Ligi šampiona, pa će igrački kadar u Amsterdamu biti značajno promenjen u odnosu na prethodnu sezonu.
Jedan od najvrednijih fudbalera u ekipi Mohamed Kudus (23) veoma je blizu prelaska u Brajton, naveo je novinar Atletika Dejvid Ornstin.
„Galebovi“ su spremili 40.000.000 evra na ime obeštećenja za ofanzivca iz Gane koji ima veoma dobru sezonu za sobom bez obzira na slab učinak „kopljanika“.
Kudus je Ajaks stigao iz Nordsjelanda pre tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << godine za 9.000.000 evra, pa su Holanđani sada u prilici da zarade četiri puta više novca.
Trener Brajtona Roberto De Zerbi će tako dobiti još jedno pojačanje u istorijskoj sezoni Brajtona kojeg čeka učešće u Ligi Evrope.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.