Izvor: RTS, 23.Avg.2022, 23:35

Borjan za RTS: Porodica smo i kada gubimo i kada pobeđujemo, Liga Evrope realnije takmičenje za nas

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je veoma tužan jer njegov tim nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, ali je za RTS istakao da je preponosan na momke i da se svi sada okreću Ligi Evrope. Borjan je naveo da je ekipa odigrala fenomenalno protiv Makabija iz Haife i pokazala još jednom da je prava porodica.
Crveno-beli eliminisani su od Makabija u plej-ofu Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon remija 2:2 na Stadionu "Rajko Mitić".

"Normalno da ide život dalje", počeo je Borjan za RTS.
"Nekad imaš sreće, nekad nemaš sreće. Preponosan sam na momke, mislim da smo odigrali fenomenalno, trebalo je prvu utakmicu da odigramo bolje, ali Bože moj. Ponosan sam na momke, stručni štab, ceo klub i navijače."
Čuvar mreže srpskog šampiona podvukao je da takmičenje kao što je Liga Evrope možda više odgovara Crvenoj zvezdi.
"Šestu godinu zaredom idemo u grupnu fazu evropskog takmičenja, pokazali smo da smo velika porodica i kada pobeđujemo i kada gubimo. Liga Evrope je ozbiljno takmičenje i možda i realnije za nas. Tamo možemo da idemo čak do osmine ili četvrtfinala. Sada se okrećemo našem prvenstvu, čekaju nas dva veoma teška meča", zaključio je Borjan.  
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.