Borjan debitovao za Slovan – Kucka ujeo igrača pa dobio crveni VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 22:32

Borjan debitovao za Slovan – Kucka ujeo igrača pa dobio crveni VIDEO

Fudbaleri Slovana su remizirali sa Hasperanžom, 1:1, u meču kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kvalifikacije za Ligu šampiona su i zvanično počele. a u sredu su već odigrani prvi mečevi.

U poslednjem meču programa u sredu uveče je Slovan remizirao sa Hesperanžom, što je iznenađenje jer su Slovaci važili za favorite.

Nekadašnji golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan debitovao je za ekipu Slovana u ovom remiju koji je završen rezultatom 1:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sve je počelo loše po Slovan kada je dosuđen penal za Hesperanž u 22. minutu i Stolc je priliku iskoristio, matirao Borjana i doneo gostima vođstvo od 0:1.

Ipak, izjednačenje je brzo stiglo. Vladimir Vajs je u 25. minutu utakmice doneo poravnanje Slovanu, a malo ko je verovao da će ovaj rezultat ostati na snazi do kraja.

Kada pogledamo, bez uzbuđenja nije bilo, tačnije bez jednog skandaloznog poteza.

Igrao se peti minut sudijske nadoknade u prvom poluvremenu, kada je nekadašnji igrač Sparte iz Praga, Milana, Đenove i Parme ušao u duel sa igračem Esperanža, Enofom.

U momentu kada su obojica bili na zemlji iskusni tridesetšestogodišnji fudbaler je ujeo tamnoputog fudbalera, a sudija je to primetio i dodelio mu crveni karton.

Kako je sve izgledalo možete videti i sami:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.