Bolni rastanak u PL, posle 25 godine napustio klub!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2020, 23:30

Bolni rastanak u PL, posle 25 godine napustio klub!

Jedan od najtalentovanijih engleskih trenera raskinuo saradnju sa matičnim klubom.

Premijer liga se završila pre manje od nedelju dana.

Šampiona smo znali i pre restarta, učešće u Ligi šampiona su osigurali Mančester Siti, Mančester Junajted i Čelsi dok ćemo u Ligi Evrope gledati Lester, Totenhem i Arsenal kao osvajača FA kupa.

Iz lige su ispali Bornmut, Votford i Norič.

Večeras se prenela velika vest Ostrvom, Edi Hau >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće voditi "višnjice" u Čempionšipu.

Hau je nastupao za Bornmut i kao igrač, a kao trener ih je vodio u dva navrata tako da je sada perspektivni trener proveo 25 godina u klubu sa "Vitaliti" stadiona.

Danas je klub saopštio da u narednu sezonu ulazi bez simbola svog kluba, Edi Hau i čelnici kluba su doneli zajedničku odluku da u narednu sezonu krenu različitim putevima.

Za Haua je i ranije postojalo interesovanje klubova iz PL, ponekad se pominjalo i interesovanje velike šestorke, ostaje da se vidi šta je sledeće u njegovoj karijeri.

Podsetimo, 42-godišnji trener je doveo Bornmut do elite sa samog dna prošavši maltene sve niže nivoe lige u Engleskoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Revolucija na "Selhrstu", oko kapitena Luke ćemo naredne sezone gledati potpuno drugačiji tim!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2020, 13:05

Sve počinje sa jednim čovekom...Kristal Palas je do prekida sezone beležio solidne rezultate, već su tada praktično imali obezbeđen opstanak u ligi...Ipak, nakon uvodnog trijumfa u nastavku, usledila je crna serija, vezali su sedam poraza i remi sa Totenhemom na samom kraju sezone...Jasno je da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.