Bol koji sada osećamo je motivacija za sutra

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 10:42

"Bol koji sada osećamo je motivacija za sutra"

Menadžer Njukasla Edi Hau rekao je da je bol koji njegov tim oseća zbog eliminacije iz Lige šampiona velika motivacija za nastavak sezone.

"Veoma sam razočaran. Ovo se teško podnosi", rekao je Hau posle poraza njegovog tima od Milana sa 2:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

I Njukasl i Milan su eliminisani iz Lige šampiona, nakon što je italijanski tim pobedio na Sent Džejms Parku i tako omogućio Pari Sen Žermenu da, uz Borusiju Dortmund, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prođe u osminu finala Lige šampiona iz Grupe F.

Milan je makar dobio utešnu nagradu pošto će takmičenje nastaviti u Ligi Evropa, dok je Njukasl prvi nastup u Ligi šampiona u poslednjih 20 godina završio na poslednjem mestu na tabeli.



"Žao mi je igrača. Video sam koliko su dali i koliko su bili posvećeni. Uopšte ne mogu da ih krivim. Ovo je bolno i za njih i za mene, jer znam kakvi su profesionalci i koliko su želeli uspeh",
rekao je Hau.

"Uvek kada ne postignete ono što želite, morate to razočarenje da pretvorite u gorivo. To je uvek bio moj način. Bol koju osećaš sada mora biti motivacija za sutra. Sada moramo da se fokusiramo na Premijer ligu", dodao je trener Njukasla.

Pored Njukasla, takmičenje u Ligi šampiona završio je i Mančester junajted, tako da će Premijer liga na žrebu za osminu finala u ponedeljak imati samo dva kluba – Mančester siti i Arsenal, što je najslabiji rezultat Premijer lige u poslednjih 11 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mbape mora otići iz PSŽ-a?

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2023

​Sav nesrazmjer želja i ambicija Pari Sen Žermena i njegova kapitena Kilijana Mbapea (24) mogli smo vidjeti pred kraj utakmice u Dortmundu u zadnjem kolu grupne faze Lige šampiona. Da li je to znak da Francuz mora otići iz "grada svjetlosti" da bi osvojio prestižno takmičenje?

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.