Bogunović prva želja Banjalučana

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogunović prva želja Banjalučana

Sportski direktor Borca Darko Ljubojević ovih dana je najzaposleniji čovek u ekspediciji šampiona Premijer lige BiH i jedinog predstavnika Republike Srpske na međunarodnoj fudbalskoj sceni.
Osim što je uložio maksimum truda i napora da pronađe odgovarajuća pojačanja za tim sa Gradskog stadiona, paralelno je maksimalno angažovan i u Komitetu za normalizaciju stanja u Fudbalskom savezu BiH.
Ima li pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kada će biti, vreme prolazi?
– Biće, radimo na tome. Imamo određene zamisli, ali igrači koji su interesantni za nas razgovaraju i sa drugim klubovima. Imamo rok do 7. jula kada u UEFA moramo poslati spisak fudbalera za mečeve protiv Makabija.
Pa u čemu je onda problem?
– Nema problema, samo je potrebno vreme da se poklope neke stvari i da igrači za koje se interesujemo reše neke svoje obaveze i papire.
Kao bivši igrač Crvene zvezde jeste li tražili pomoć s „Marakane”?
– I Zvezda je jedna od baza gde je moguće da nađemo pojačanje. Ne znam, u ovom momentu rešavamo mnoge stvari. Javnost će vrlo brzo biti upoznata sa svim našim potezima i eventualnim pojačanjima.
Pominju se Miloš Bogunović iz Partizana i Marko Pavićević napadač Slobode Point Sevojno. Šta ima od toga?
– Ne mogu o imenima. Imate dobre tragove, ali još uvek ni sa kim nismo postigli dogovor, niti potpisali ugovor. Bogunović i Pavićević bi mogli da budu zanimljivi igrači, ali...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.