Boban o Zvezdi u LŠ: Toplo mi oko srca

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban o Zvezdi u LŠ: Toplo mi oko srca

Zvonimir Boban, koga u Srbiji pre svega pamte zbog gostovanja Zvezde Dinamu 1990. kada je na Maksimiru "počeo rat", dao je neočekivanu izjavu o srpskom klubu.

Zvezda je nedavno pobedila Liverpul 2:0 u Ligi šampiona i zaprepastila fudbalsku planetu.

"Gledao sam Zvezdinu utakmicu s Liverpulom. Bila je to čvrsta i karakterna utakmica igrača Zvezde. Pripadanje ovim prostorima čini da mi je uvek toplo oko srca kad vidim da neko odavde napravi nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepo, kada napravi veliki rezultat', rekao je Boban.

Boban trenutno obavlja funkciju savetnika predsednika FIFA Đanija Infantina, a proteklih dana je boravio u Sarajevu. On je u prestonici BiH najavio uvođenje novih pravila u fudbal.



"Neka pravila ćemo promeniti, ali ne sme se dirati esencija fudbala. Već ih testiramo i FIFA će ih implementirati verovatno u martu 2019. godine. Prvo od tri nova pravila jeste da sudija može da pošalje igrača na najbliže mesto da izađe sa terena kako bi se izbeglo oduzimanje vremena, da može da dodeliti žuti karton svima koji sede na klupi, te da prilikom izvođenja lopte iz peterca igrač loptu može da primi i unutar šesnaesterca",
rekao je Boban.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Boban o Zvezdi u Ligi šampiona: Toplo mi oko srca

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2018

Zvonimir Boban, koga na Balkanu prije svega pamte zbog gostovanja Zvezde Dinamu 1990. kada je na Maksimiru "počeo rat", dao je neočekivanu izjavu o srpskom klubu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.