Boaći: Imamo trenera pobednika koji zna kako se igra ovakvo takmičenje

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći: Imamo trenera pobednika koji zna kako se igra ovakvo takmičenje

Ričmond Boaći je pred utakmicu u Bernu zakazanu za sredu od 21 čas izrazio nadu u pozitivan ishod dvomeča sa Jang Bojsom. Srpski i švajcarski prvak sastaju se u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
U sredu od 21 igraju Dinamo Zagreb – Rozenborg, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60.
Zahvalan sam Bogu što sam ovde, ali sam samo deo ekipe od 23 igrača. Uvek lični učinak podređujem timskom i znatno mi je važnije da se klub >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kvalifikuje nego da budem strelac. Imamo sjajan tim i trenera pobednika koji zna kako se igra ovakvo takmičenje. Najvažnije mi je da se plasiramo u grupnu fazu – rekao je Boači, a prenosi sajt crveno-belih.
Ofanzivac srpskog tima raspoložen je pred utakmicu koja predstavlja prvi od poslednja dva koraka na putu do najsvetlije evropske pozornice.
Na korak smo od grupne faze Lige šampiona i svakako da zato očekujem teži dvomeč od onog sa Kopenhagenom. Ekipe su svesne uloga i žele da se plasiraju u narednu fazu. Nadam se da ćemo mi na kraju biti tim koji će slaviti – izjavio je Boaći.

The post Boaći: Imamo trenera pobednika koji zna kako se igra ovakvo takmičenje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ožegović: Dinamo Zagreb je najbolji klub na Balkanu

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 08:28

Nekadašnji napadač Partizana Ognjen Ožegović rekao je za hrvatske medije da je Dinamo Zagreb najbolji klub na ovim prostorima...Ognjen Ožegović je posle dvomeča sa Malatijom napustio redove Partizana i prešao u ekipu Rozenborga za 400.000 evra i za hrvatski portal "Index" govorio je o odnosu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.