Blokbaster u najavi, Kraljević postao glumac!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokbaster u najavi, "Kraljević" postao glumac!

U filmu o - samom sebi.

Tekuća sezone je bila izrazito neuspešna za Tonija Krosa i njegove saigrače u Real Madridu.

U Ligi šampiona su zaustavljeni surovo od strane holandskog Ajaksa, dok je u Primeri Barselona osigurala svoju dominaciju na Pirinejima.

Madriđani se na čelu sa Zinedinom Zidanom tako brže bolje okreću narednoj godini, na leto im sleduju velike promene, posebno ako ih napusti i kapiten tima Serhio Ramos.

Međutim, Kros >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se ostvaruje i na drugim poljima, ne samo fudbalskim. Nemac je najavio svoj film sa nazivom "Kr8S", koji bi trebao da bude dostupan u Nemačkoj već 4. jula.

Film koji se bavi karijerom reprezentativca Nemačke će u sebi imati imena poput Pepa Gvardiola, Jupa Hajnkensa, Ulija Henesa, Gereta Bejla, Miroslava Klosea i naravno Krosove porodice.

Nemac je već imao iskustvo glume u dokumentarcu oko osvajanja jedanaeste titule prvaka Evrope tima iz Madrida pod nazivom "U srce Undesime".

Videćemo da li će film o Krosu proći bolje od za sada popularnijeg glumca/fudbalera iz Madrida, kada je Antoan Grizman snimio odluku o svom ostanku u Atletiko Madridu prošle godine.

Coming sooooooon‼️‼️‼️ Very excited to present you the cover of my movie KROOS which will be released in Germany on July 4th! Love it! You too? pic.twitter.com/xdEv7pEVhV

— Toni Kroos (@ToniKroos) 25. мај 2019.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.