Bliži se kraj Leva, četiri imena za naslednika na klupi Nemačke!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliži se kraj Leva, četiri imena za naslednika na klupi Nemačke!

Nekadašnji gigant evropskog fudbala bez značajnijih uspeha u proteklom mandatu.

Najveći uspeh jeste podizanje trofeja svetskog šampiona u Brazilu 2014. godine kada je golom Maria Gecea salvadana Argentina. Očekivana je velika dominacija od strane "elfa" nalik onoj španskoj, ali fudbal i jeste interesanta zbog svoje nepredvidivosti.

EURO 2016. godine u Francuskoj su završili u polufinalu, bolji je bio domaćin a onda slede i neki veći neuspesi. Prošlogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetsko prvenstvo u Rusiji su završili već u grupnoj fazi da bi Ligu Nacija završili kao poslednji.

Pre godinu dana je potpisao produžetak saradnje do 2022. godine što bi značilo da će Nemce voditi i u Katru, ali posao Joakima Leva je daleko od sigurnosti, posebno ako ne bude povoljan rezultat u duelu sa Severnom Irskom koja je trenutno prva u grupi C.

Kao prva opcije se pominje Stefan Kunst koji predvodi mladu reprezentaciju Nemačke i beleži ozbiljne uspehe. Trener mladih "pancera" se posmatra kao pravi čovek za smenu generacija.

Tu je naravno i ime Arsena Vengera. Francuz je nagovestio da bi želeo da predvodi neku reprezentaciju na predstojećem Svetskom prvenstvu, za sada radi kao sportski analitičar u beIN-u, ali svakako filozofija fudbala koju gaji Francuz bi odgovorala Nemcima.

Naravno tu su još dva velika imena nemačkog fudbala, Klop i Julijan Nagelsman. Klop je par puta izjavljivao kako ga privlači pozicija glavnog stručnjaka "elfa". Nagelsman je ove sezone preuzeo RB Lajpcig, nemački mediji ga često povezuju i sa mestom budućeg trenera Bajern Minhena, videćemo da li bi mladi stručnjak okušao sreću sa reprezentacijom svoje zemlje.

Ipak, i dalje se pita Joakim Lev. Ako uspe da preokrene sreću svog tima zasigurno će biti i u Katru, ali pre toga bi trebao da osigura plasman na EURO 2020, ali i da ostvari neki zapaženiji rezultata na smotri "Starog kontinenta".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.