Bez pobednika na Krejven Kotidžu

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez pobednika na Krejven Kotidžu

Čelsi nije uspeo da se pobedom domogne do mesta koje na kraju sezone vodi u Ligu šampiona. "Plavci" su stigli samo do remija sa motivisanim Fulamom. Lampard stigao do 150. gola u premijerligaškoj karijeri. Aston Vila i Stouk, takođe, odigrali 1:1. Zadovoljniji gosti, jer se tim iz Birmingema opasno približio zoni ispadanja.

Ekipe Aston Vile i Stouka odigrale su nerešeno na Vila parku. Remi, u kojem su obe ekipe postigle po pogodak, više je naravno odgovarao 12-plasiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gostima, jer je tim iz Birmingema i dalje jako blizu zone ispadanja, od koje je deli samo šest bodova.

Aston Vile je povela u 32. minutu kada je Austrijanac Andreas Vajman, nakon dobre kombinacije sa Stivenom Ajrlandom, preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio mrežu.

Međutim, iako nije viđen veći broj prilika, Stouk je stigao do izjednačenja u 71. minutu, kada je nekadašnji fudbaler Čelsija Robert Hut, nakon udarca iz ugla, glavom sproveo loptu u mrežu.

U poslednjem meču dana, Čelsi je imao priliku da se popne na četvrtu poziciju, ali i da prestane da bude jedini član Premijer lige koji ove sezone nije ostvario pobedu nad nekom londonskom ekipom. Do 82. minuta "plavci" su i bili na dobrom putu.

Remi je ipak, čini se, zaslužen, jer tim koji vodi Italijan Di Mateo sasvim sigurno nije blistao, ai do vođstva ekipa sa Stamford bridža je stigla na poprilično sporan način. Deni Marfi je startovao nad Salomon Kaluom, u prvi mah činilo se sasvim čisto, ali je sudija pokazao na belu tačku. Precizan za vođstvo Čelsija, ali i svoj 150. pogodak u Premijer ligi, čime je ujedno postao i prvi vezista kome je to pošlo za rukom, bio je Frenk Lampard.

Tim sa Krejven kotidža se međutim nije predao, u naastavku meča imalo je Fulam nekoliko solidnih prilika, da bi u već pomenutom 82. minutu Amerikanac Dempsi glavom, nakon ubacivanja iz kornera, poslao loptu u ugao gola Petra Čeha, čime je i postavio konačan rezultat.

I dok se Fulam ovim bodom probio sa 11. na deveto mesto Premijer lige, "plavci" su sada šesti, sa dva boda zaostatka za Totenhemom i Njukaslom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Remi Aston Vile i Stouka

Izvor: NaDlanu.com, 10.Apr.2012

Fudbaleri Aston Vile i Stouka igrali su danas nerešeno 1:1 u okviru 33. kola Premijer lige... Aston Vili je to čak 14. nerešeni ishod u sezoni i ona se nalazi na 15. mestu na tabeli sa 35 podova dok je Stouk na bezbednoj 12 poziciji sa sedam bodova više. Fudbaleri iz Birmingema poveli su u 32....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.