Benzema: Svi su jaki; Karlo: Kontrolisali smo situaciju

Izvor: B92, 16.Mar.2023, 00:40

Benzema: Svi su jaki; Karlo: Kontrolisali smo situaciju

Fudbaleri Reala plasirali su se među osam najboljih u Ligi šampiona.

Branilac trofeja je i u revanšu na "Santjago Bernabeu" bio bolji od Liverpula, slavio je sa 1:0 (0:0) i ukupnim skorom 6:2 prošao dalje.

Karim Benzema je bio strelac jedinog gola na ovom meču, u 78. minutu.

"Malo komplikovan meč, ali smo od početka pokazali da želimo da idemo dalje. Sada smo u četvrtfinalu. Istina je da sam dobio nezgodan udarac u cevanicu, ali se nadam se će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve biti u redu", rekao je Karim.

Nema neku posebnu želju pred žreb u petak.

"Svi timovi su dobri, na ovom nivou bema malih klubova, svi su jednaki. Ponekad u fudbalu morate da patite, ali najvažnije je pobediti i proći dalje".

Karlo Ančeloti je bio na kraju vrlo zadovoljan.

"Igrali smo dobro, kontrolisali meč i situaciju u celini. Bilo im je teško pod našim jakim presingom, na kraju smo pobedili. Dopalo mi se kako je igrao tim, nije bilo lako na psihološkom nivou i pored tri gola prednosti, nikad ne smete da smanjite gas, na kraju, nismo to uradili", rekao je Italijan.

On i Klop su na kraju meča pričali o detalju u nadoknadi, kada je VAR proveravao igranje rukom Cimikasa.

"Saglasili smo se da to nije igranje rukom, pričali smo o onon ludom penalu protiv Lajpciga. Morate biti oprezni sa tim, svirati takav penal u Ligi šampiona...Ne verujem da je to iko primetio, čak je i Gvardiola bio iznenađen da su tu videli penal", zaključio je Ančeloti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.