Benfika silna! Živković - jubilarna deseta u sezoni (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika silna! Živković - jubilarna deseta u sezoni (VIDEO)

Andrija nastavio s dobrim partijama u dresu portugalskog velikana...

Benfika i Porto nastavljaju da se smenjuju na vrhu portugalske Primeire! Ubedljiv poraz na Vestfalenu pre nekoliko dana i ispadanje iz Lige šampiona očigledno nisu mnogo uzdrmali Orlove koji su kao i Dortmund njih, "istresli iz gađa" slabašni Belenenses (4:0) za novi "preokret" na tronu. Sada ponovo Benfika ima bod više od najvećeg rivala.

Ekipa Ruija Vitorije nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << momenta nije imala problema sa gostima koji su posle serije jako dobrih rezultata došli da časno "poginu" na Lužu.  I možda im to baš i nije u potpunosti pošlo za rukom, ali svakako das e nisu osramotili i pored ovih 0:4.

Ono što nas najviše interesuje to je učinak našeg mladog i budućeg A reprezentativca Andrije Živkovića kome je strateg domaćeg tima ponovo poklonio poverenje od starta. Živković se ni ovoga puta nije upisao u strelce, ali je za 67 minuta koliko je proveo na terenu stigao da zabeleži asistenciju - jubilarnu desetu u sezoni, računajući sva takmičenja. Neposredno pre nego što će ga Vitorija izvesti iz igre, bivši krilni napadač Partizana probio je kroz srce odbrane Belenensesa, praktično namestio loptu na nogu Salviju, a ovaj izvanrednim udarcem dovršio posao za 3:0.



Pre toga mrežu gostiju pogađali su Andre Almeida u 12. i Kostas Mitroglu u 50. minutu, da bi konačnih 4:0 postavio Žonas u prvom minutu sudijske nadoknade...

Benfika u narednom kolu ide Pasoš Fereiri, a onda sledi veliki derbi protiv Porta (4. april) koji bi mogao i da odluči pitanje šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.