Benfika krenula silno, ali se Inter vratio – poslednje kolo odlučuje sve u grupi D

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 00:03

Benfika krenula silno, ali se Inter vratio – poslednje kolo odlučuje sve u grupi D

Fudbaleri Benfike i Intera odigrali su nerešeno 3:3 (3:0) u petom kolu grupe D Lige šampiona.

Inter je uspeo da nadoknadi tri gola zaostatka i da na kraju uzme bod na gostovanju, pa će tako poslednja runda u ovoj grupi odlučiti ko će sa koje pozicije proći dalje.

Benfika je sjajno otvorila meč u Lisabonu, pošto je već posle 34 minuta igre imala velikih 3:0.

Za takvo stanje stvari bio je zaslužan Žoao Mario, koji je kompletirao het-trik, a govolo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je postizao u 5, 13. i 34.minutu.

Posle velikog zaostatka nakon prvih 45 minuta igre, Inter se nije predavao, a već u 51. minutu smanjili su na 1:3 preko Marka Arnautovića.

Sedam minuta kasnije prednost portugalske ekipe iznosila je samo jedan gol viška, a ovaj put za Inter je pogodio Fratesi.

.

Igrao se 72. minut, kada je za milanski tim dosuđen penal. Sa bele tačke nepogrešiv je bio Aleksis Sančes, pa je na semaforu stajalo 3:3.

U 85. minutu portugalska ekipa ostala sa desetoricom na terenu, pošto je Silva dobio crveni karton.

U drugom meču ove grupe takođe je bilo nerešeno, pošto su fudbaleri Real Sosijedada i Salzburga odigrali bez golova.

Inter i Real Sosijedad imaju po 11 bodova u grupi D i u direktnom duelu će odlučiti ko će sa koje pozicije proći u dalji tok elitnog takmičenja.

Salzburg je treći sa četiri boda, dok je Benfika poslednja sa jednim bodom, pa će i njihovm dvoboj dati odgovor na pitanje ko će u Ligu Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.