Bekam: Remi pravedan rezultat

Izvor: B92, 03.Apr.2013, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam: Remi pravedan rezultat

Fudbaler Pari Sen Žermena Dejvid Bekam posle remija sa Barselonom 2:2 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, rekao je da je to pravedan epilog odličnog meča.

"Bolje smo počeli meč, prvi stvorili nekoliko šansi i da smo uspeli bar jednu da iskoristimo bila bi to druga priča. Na kraju smo srećno došli do remija i verujem da imamo snage da sa Kamp noua odemo u polufinale", rekao je Bekam.

Bekam se prvi put ove sezone našao u startnoj postavi u elitnom takmičenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Trener Ančeloti pokazao je da ima poverenja u mene i srećan sam što sam bio deo ove posebne noći“, poručio je Bekam.

Golove na Parku prinčeva postigli Lionel Mesi u 38. i Šavi u 89. minutu iz penala za Barselonu, odnosno Zlatan Ibrahimović u 80. i Blaz Matuidi u nadoknadi vremena za Parižane.

U drugom duelu večeri Bajern je u Minhenu savladao Juventus sa 2:0.

Revanš mečevi tih duela na programu su 10. aprila.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatan iz ofsajda i nesrećni Bartra

Izvor: Danas, 03.Apr.2013

Fudbaleri Pari Sen Žermena izbegli su poraz od Barselone u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona zahvaljujući spretnom Zlatanu Ibrahimoviću i nesrećnom Marku Bartri. Prvi je pogodio u 79. minutu iz očiglednog ofsajda, dok je rezervista Katalonaca u poslednjim trenucima meča dotakao loptu nakon...

Nastavak na Danas...

Bekam: Remi je pravedan rezultat, možemo u polufinale

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2013

PARIZ - Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam poslije remija njegovog Pari Sen Žermena i Barselone (2:2) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, rekao je da je to najpravedniji epilog odlične utakmice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.