Bastin raport iz Rima - Ima li nervoze u Laciju pred mečeve odluke?

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastin raport iz Rima - Ima li nervoze u Laciju pred mečeve odluke?

Lacio očekuju najvažnije utakmice u sezoni, šta o tome kaže naš reprezentativac?

U italijanskoj Seriji A ostalo je još dva kola do kraja i fudbaleri Lacija, za koje nastupa Dušan Basta, imaju sjajnu priliku da obezbede učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

Lacio trenutno zauzima četvrto mesto, sa dva boda iza Rome i dva boda ispred Intera. I upravo će ’neroazuri’ biti rival >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bastinom timu u poslednjem kolu šampionata, ali ekipu iz Rima prethodno čeka gostovanje Krotoneu. Srpski fudbaler kaže da u njegovom timu ne postoji nervoza pred odlučujuće duele.

''Moramo da zapnemo, da poguramo još jednom na kraju i moramo da ostavimo probleme koje smo imali iza nas. Čekaju nas dve najvažnije utakmice i mislim da možemo do Lige šampiona.

Imamo sjajan miks mladih i iskusnih igrača i smatramo da nas ta neizvesnost po pitanju osvajanja četvtog mesta i dostizanja našeg cilja, ne pogađa.

Čim smo pogledali raspored na početku sezone, već posle nekoliko kola, verovali smo da će meč sa Interom biti odlučujući i tako je i ispalo. Nije lako stići do tog cilja, moramo da zaboravimo probleme koje smo imali i ako uđemo u Ligu šampiona, bićemo mnogo srećniji'',
smatra Basta.

Prvi od preostala dva meča Lacio igra protiv Krotonea u gostima i taj duel igra se u nedelju, od 15 časova. U prvom susretu ove sezone, u decembru, Lacio je slavio sa ubedljivih 4-0.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basta: Spremni dočekujemo odlučujuće duele

Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2018

U italijanskoj Seriji A ostalo je još dva kola do kraja i fudbaleri Lacija, za koje nastupa Dušan Basta, imaju sjajnu priliku da obezbede učešće u Ligi šampiona naredne sezone...Lacio trenutno zauzima četvrto mesto, sa dva boda iza Rome i dva boda ispred Intera. I upravo će ’neroazuri’ biti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.