Barsin plan, stisnuti zube za Čelsi, pa tronedeljni odmor?

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin plan, stisnuti zube za Čelsi, pa tronedeljni odmor?

Verovatno prelomna utakmica u sezoni.

Barselona je na dobrom putu da ponovo osvoji duplu krunu u Španiji, kao što je pre dve i tri godine, ali navijači žele i Ligu šampiona.

Prva velika martovska prepreka je rešena, Atletiko je pao na Kamp nou i Barsa ima osam bodova zalihe i lakši raspored do titule.

Ipak, ostala je druga, a to je Čelsi, odnosno plasman u četvrtfinale Lige šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Problem za Ernesta Valverdea je povreda Andresa Inijeste, koji je pod velikim znakom pitanja zbog problema sa zadnjom ložom.

Katalonski mediji prenose danas da će Inijesta igrati i preko granice bola, da će stisnuti zube za revanš, a da će nakon toga dobiti odmor do četvrtfinala, naravno pod uslovom da se stvari ne pogoršaju.

Naime, Barsi je u martu još jedini veliki meč taj sa Čelsijem, narednog vikenda idu prežaljenoj Malagi, a posle "plavaca" im dolazi Atletik Bilbao i onda sleduje reprezentativna pauza.

Lekarski tim se nada da će Inijesta pod nekim uslovima moći da zaigra protiv Čelsija 14. marta, a da bi nakon toga morao da odmori i preskoči sve duele do aprila.

Podsetimo, najveći problem je u tome što Filipe Kutinjo nema pravo nastupa u Ligi šampiona, pa Valverde nema mnogo opcija u kreativnom delu veznog reda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.