Barseloni prednost 3:0 pred revanš sa Bajernom (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barseloni prednost 3:0 pred revanš sa Bajernom (FOTO)

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras na svom terenu Bajern Minhen sa 3:0, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Strelci su bili Lionel Mesi u 77. i 80. minutu i Nejmar u sudijskoj nadoknadi vremena.

Barselona je bila bolja, mogla je i ubedljivije da pobedi, ali je promašila izgledne prilike u prvom poluvremenu.

Prvo poluvreme je proteklo u agresivnoj igri oba kluba, a Barselona je imala tri izrazite šanse, Bajern jednu, ali nije bilo golova >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u tom delu utakmice.

Domaćin je imao odlične šanse u 12. i 15. minutu. Prvo je Luis Suares izašao sam ispred Manuela Nojera, ali je golman Bajerna odliccno odbranio šut urugvajskog napadača. Potom je priliku imao i Nejmar, čiji je udarac sa pet metara izblokirao Rafinja.

Bajern je najbolju priliku imao u 20. minutu, ali je Robert Levandovski loše zahvatio loptu nakon ubacivanja Tomasa Milera, iako je bio neometan na pet metara od gola.

Barselona je odličnu šansu imala i u finišu prvog dela susreta, kada je Nojer ponovo odlično intervenisao, posle šuta iz prve Danija Alvesa.

Drugo poluvreme je počelo znatno slabijim tempom.

Barselona je konačno povela u 77. minutu, kada je Dani Alves posle kratkog prodora dodao do Mesija, koji je odlično šutirao sa 18 metara pored stative i savladao Manuela Nojera.

Samo tri minuta kasnije, Mesi je primio loptu na 20 metara od gola, lako prošao pored Žeroma Boatenga i lobovao Nojera za veliku prednost katalonskog kluba.

Barselona je konačan rezultat postavila u četvrtom minutu nadoknade, kada je arbitar Nikola Ricoli pustio prednost nakon prekršaja Bastijana Švajnštajgera, a Mesi je dodao do Nejmara, koji je ostao sam ispred Nojera i lako ga savladao.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.