Balkanska pravila! Strašan posao, kakvog će saigrača dobiti Dušan Tadić!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkanska pravila! Strašan posao, kakvog će saigrača dobiti Dušan Tadić!

Posao iz snova, čini se da je ovo situacija u kojoj je Dinamo postavio nove standarde...

Kako je potvrdio njegov otac italijanskim medijima, Dani Olmo će, po svoj prilici, napustiti Dinamo. Čeka se naravno kraj kvalifikacija u Ligi šampiona, a jedan od najtalentovanijih igrača Evrope je na meti Milana, i još nekoliko španskih klubova.

Pominjana je suma od 40 miliona evra, ali u ovom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milan ne može da proda igrače i napravi prostor u budžetu za sjajno pojačanje.

Ipak i sam Olmo ima bolju ponudu kada je njegova šansa da igra i da se razvija u pitanju.

Naime, Dinamo i Ajaks su blizu dogovora. Holanđani će platiti, prema navodima štampe u Italiji, oko 25 miliona evra i imati čak 40% od naredne prodaje.

Niko ne sumnja da će Olmo već sledećeg leta, ili možda za par godina biti meta najvećih klubova na svetu, a koliko bi Dinamo mogao da zaradi, nije lako ni pretpostaviti...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.