Balić protiv regionalne lige

Izvor: B92, 06.Dec.2010, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balić protiv regionalne lige

Susret između rukometaša Zagreba i Bosne u Ligi šampiona bio je povod da se ponovo govori o mogućnosti pokretanja regionalne lige.

Zagreb je deklasirao Bosnu sa 34:15, a kapiten Zagrepčana Ivano Balić izrazito je bio protiv regionalne lige.

"Šta će nam regionalna liga? Kao što smo pobedili Bosnu tako meljemo i u domaćem prvenstvu. Ne trebaju nam takve ekipe kao protivnici", rekao je Balić.

Hrvate je dodatno iznervirala i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reakcija prvog stručnjaka tima iz sarajeva, Irfana Smajlagića, koji posle poraza nije hteo da pruži ruku pomoćnom treneru Zagreba, Vladi Šoli.

Takođe, hrvatski šampion nije bio zadovoljan ni ponašanjem protivničkih igrača posle prve utakmice ova dva kluba, u glavnom gradu BiH.

Ipak, u prvom meču dve ekipe koji je bio odigran u Sarajevu, Bosna je uspela da odigra nerešeno protiv znatno jače ekipe Zagreba, tako da je priča o regionalnoj ligi možda ipak ima osnova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.