Bajern savladao AEK, remi Jang Bojsa i Valensije

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern savladao AEK, remi Jang Bojsa i Valensije

Nastavljeno je takmičenje u Ligi šampiona Bajern je na gostujućem terenu savladao Aek sa 2:0 (0:0), dok su Jang Bojs i Valensija odigrali nerešeno 1:1 (0:1).
Bajern je gostova u Atini i zabeležio novi trijumf i sa sedam bodova drži prvo mesto na tabeli grupe E. AEK je upisao i treći poraz kojim je ostao prikovan za dno tabele. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << U ovoj grupi su još Ajaks i Benfika, koji kasnije igraju svoj meč.

AEK je pružio snažan otpor gostima iz Minhena. Dugo je domaćin odolevao, uspostavio je ravnotežu na terenu i stvarao šanse.
U momentima kada je domaćin bivao sve opasniji Bajern je dokazao svoju snagu i za dva minuta srušio sve snove AEK da može ostvariti povoljniji rezultat u ovom meču.
U 61. minutu Bajern je poveo. Sjajan pas u kazneni prosto dobio je Gabri, uposlio je slobodnog Martineza koji je preciznim udarcem u visini bele tačke uspeo da pogodi mrežu.
Samo dva minuta kasnije na semaforu je stajalo 0:2. Sjajna akcija Bajerna, Rafinja je u kaznenom prostoru, na drugoj strani u petercu pronalazi samog Levandovskog kome nije bilo teško da sprovede loptu u mrežu.
U četvrtom kolu sledi duel ove dve ekipe u Minhenu.

U okviru Grupe H Jang Bojs i Valensija odigrali su nerešeno 1:1 (0:1). Valensija je treća na tabeli sa dva boda, a Jang Bojs poslednji, četvrti sa jednim bodom. Prve dve pozicije zauzimaju Juventus i Junajted, koji kasnije igraju svoj meč.
Valensija je povela u 26. minutu susreta. Batšuaji je uspeo da prevari odbranu domaćina, predliblao je golmana i plasirao loptu u gol.
Jang Bojs je do izjednačenja stigao u 66. minutu. U kaznenom prostoru oboren je Sou. Precizan sa bele tačke bio je Oro, i doneo izjednačenje svojoj ekipi.
U narednom kolu sledi duel ove dve ekipe, a domaćin će biti Valensija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.