Bajern pobeđuje i kad ne ide po planu

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern pobeđuje i kad ne ide po planu

Petostruki šampion Evrope nosi u Minhen povoljan rezultat iz Andaluzije iako igra u prvom duelu sa Seviljom nije bila na željenom nivou.

Fudbaleri minhenskog Bajerna savladali su Sevilju u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona iako večerašnja partija izabranika Jupa Hejnkesa nije bila na nivou koji se od Bavaraca očekuje.

Šampion Nemačke slavio je na "Ramon Sančes Pishuanu" rezultatom 2:1 (1:1) tako da će u revanšu imati veliku prednost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Bajern je u uvodnih pola sata igre bio neprepoznatljiv, a šansa koju je u 20. minutu propustio Sarabija bila je nagoveštaj onoga što će se dogoditi deset minuta kasnije.

Upravo je Pablo Sarabija ponovo testirao budnost Svena Ulrajha, a nakon dobre intervencije golmana Bajerna usledila je nova šansa i gol kojim je Sevilja stigla do prednosti.

Posle centaršuta sa leve strane i loše intervencije Bajernove odbrane Sarabija je sebi namestio šansu, premda je verovatno igrao rukom, nakon čega mu nije bilo teško da matira Ulrajha.

Pet minuta nakon vodećeg gola Sevilje van terena je zbog povrede morao Arturo Vidal. Na teren je ušao Hames Rodrigez koji je minut kasnije uposlio Riberija a ovaj uz dosta sreće zatresao mrežu domaćeg tima.

Izjednačujući pogodak Bajerna pripisan je Hesusu Navasu jer je on podmetnuo stopalo i skrenuo loptu nakon centaršuta Franka Riberija.

Nastavak meča doneo je rutinu u kojoj je Bajern u svakom trenutku znao šta hoće. Jup Hajnkes je u poluvremenu zamenio Bernata koji je bio najslabija karika u odbrani Bavaraca i nakon ulaska Rafinje gotovo i da nije bilo problema.

U 68. minutu Tijago Alkantara koristi asistenciju Franka Riberija i šutira u okvir gola a Eskudero vara Soriju i skreće loptu u sopstvenu mrežu tako da ni kod drugog gola domaćin nije imao sreće.

Do kraja utakmice Bajern je zatvorio sve prilaze golu. Pokušali su u završnici Enzonzi i Sandro ali sa distance tako da Ulrajh nije imao problema.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern slavio u Sevilji

Izvor: Beta, 03.Apr.2018

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su večeras u gostima ekipu Sevilje sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinalu Lige šampiona. Sevilja je povela u 31. minutu golom Pabla Sarabije, izjednačio je Hesus Navas autogom u 37, a konačan rezultat postavio je Tijago Alkantara u 68. minutu.Bejern je u prvom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.