BUNDESLIGA: Frajburgu legao remi Uniona, gori u borbi za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 19:38

BUNDESLIGA: Frajburgu ''legao'' remi Uniona, gori u borbi za Ligu šampiona

Lajpcig takođe sve bliži.

Mečevi 30. kola Bundeslige odigrani danas dsoneli su novo zaoštravanje borbe oko pozicija koje vode u Ligu šampiona. Union Berlin remizirao je bez golova sa Bajerom, što je iskoristio Frajburg koji je minimalcem slavio na gostovanju Kelnu. Lajpcig je takođe minimalnom pobedom protiv Hofenhajma uspeo da se približi pozicijama koje vode u ewlitno takmičenje.

Keln je bio i bolji rival od Frajburga danas, ali su gosti bil iti koji su postigloi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gol vredan pobede. Posle nerešenog rezultata na poluvremenu, u 54. minutu je Japanc Ricu Doan postigao gol koji se ispostavio kao vredan pobede i tri boda kojim se Frajburg izjednačio sa Unionom koji nije uspeo da savladal Bajer.

Tim iz Berlina uspeo je da izdrži nalete gostiju koji se posle katastrofalnog starta sezone sve više približavaju zoni Lige šampiona. Imao je Bajer nekoliko dobrih napada u finišu meča, ali je ostalo 0:0.

Lajpcig je dočekao Hofenhajm koji je blizu zone ispadanja i dodatno mu je otežao situaciju pobedom od 1:0, a strelac jedinog gola na meču bio je Nkunku u 28. minutu. Lajpcig je bio dominantan rival, ali nije uspeo da postigne još neki gol na meču.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.