BUDUĆNOST SE STRAŠNO POJAČALA: Kanađanin stigao Podgoricu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 17:34

BUDUĆNOST SE STRAŠNO POJAČALA: Kanađanin stigao Podgoricu (FOTO)

Velike ambicije nekadašnjeg šampiona ABA lige.

Košarkaški klub Budućnost saopštila je da je novi igrač ekipe iz Pdogorice postao krilni centar Melvin Edžim koji je prošlu sezonu proveo u Unikahi iz Malage.

Kanađanin je prošle sezone za Unikahu u 10 utakmica Evrokupa prosečno postizao 7,7 poena uz 3,9 skoka i 1,9 asistencija za 19 minuta provedenih na parketu. Nešto slabiji učinak imao je Endesa ligi sa 5,9 poena i 2,9 skokova na 18 odigranih utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

UFFICIALE - Melvin Ejim giocherà nel Buducnost - https://t.co/PqvRSAOD7d - di La Redazione pic.twitter.com/EHZG8DG8DN

— Basketinside.com #Kobe (@basketinside360) June 27, 2020

Barselona je prvo mesto predala Realu, a na poslednjih pet gostovanja kod Selte uzela je samo dva boda. Dupla šansa 1X vredna je kvote 2,25. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Selta – Barselona.

Edžim je završio Ajova Stejt, ali nije draftovan 2014, pa je karijeru počeo na Starom kontinentu. Njegov prvi klub bila je italijanska Roma, da bi potom sezonu proveo u nekdašnjem timu Razvojne lige Eri Bejhoksima. Pre dolaska u Unikahu, igrao je za Venciju sa kojom je osvojio titulu u Italiji i bio najbolji igrač finala, a dve sezone je proveo i kao član UNIKS-a.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.