BRAVO MARKO: Lokomotiva u Ligi šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 07:48

BRAVO MARKO: Lokomotiva u Ligi šampiona!

Veliki uspeh srpskog trenera.

Srpski trener Marko Nikolić naredne takmičarske godine igraće u Ligi šampiona sa Lokomotivom iz Moskve. Srbin je ove godine preuzeo čelo "Mašinovođa" i na sedam odigranih utakmica upisao je tri pobede i četiri nerešena rezultata.

Kako je Krasnodar izgubio od Dinama iz Moskve (0:2), to je automatski poslalo Lokomotivu u Ligu šampiona jer na kolo do kraja ima pet bodova više.

Podsetimo, Nikolić i Lokomotiva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki korak ka elitnom fudbalskom klupskom takmičenju napravili su u četvrtak kada su slavili u velikom derbiju Moskve protiv CSKA (2:1). Tada se znalo da će "Lokosi" biti minimum u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a kiks Krasnodara ih je odveo pravo u grupnu fazu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.