BORJAN: Hvala Cicanu, mi smo u Ligi šampiona, a oni u Ligi Evrope (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORJAN: Hvala Cicanu, mi smo u Ligi šampiona, a oni u Ligi Evrope (VIDEO)

U Austriji bilo nerešeno.

Od izveštača iz Salcburga - Fubaleri Crvene zvezde su uspeli. Protiv prvaka Austrije su odigrali dva puta nerešeno, ali su dva gola u Salcburgu donela plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Jedan od junaka velikog uspeha bio je golman Milan Borjan. Čuvar mreže crveno-belih nije čekao pitanja novinara, već se na početku "zahvalio" kolegi sa gola Red Bula, Cicanu Stankoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Želim pre svega da se zahvalim Stankoviću. Dok je bio u Beogradu hvalio je našu igru, a onda je u Salcburgu govorio kako se Zvezda branila, ali eto mi smo ostvarili naš cilj, a Austrijanci odlaze u Ligu Evrope. Takve izjave dale su nam još veću motivaciju da ih eliminišemo - rekao je Borjan, uz analizu utakmice u kojoj je Zvezda od 0:2 došla do 2:2.

Ti golovi u gostima, Bena i Miloša Degeneka bili su prevaga, posle beograskih 1:1.

Pročitajte i:

- Odigrali smo fenomenalno. Branili smo se tokom prvog poluvremena, u drugom rano primili gol, ali nismo potonuli. Pokazali smo snagu, izdigli se, izjednačili i prošli dalje. Cela ekipa je odigrala odlično. Pravi smo tim, ginemo jedan za drugog, borimo se, to smo pokazali i danas. Ne plašimo se nikog i samo trebamo tako da nastavimo. Moje reči potvrđuje Vujadinova reakcija u prvim minutima meča.

Golman Zvezde je takođe dodao da o žrebu za Ligu šampiona ne razmišlja.

- Koga god da izvučemo borićemo se - zaključio je Borjan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČIM STIGNE U BEOGRAD KUPUJE NJEGOV DRES: Posle Zvezdinog uspeha Nedović je dao ozbiljno obećanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018

Crveno-beli se plasirali u Ligu šampiona...Crvena zvezda uspela je da uđe u grupnu fazu Lige šampiona pošto je posle beogradskih 0:0, u revanš meču protiv Salcburga u bilo 2:2 što je bio rezultat dovoljan za veliki uspeh. Ovo je najbolji rezultat u evropskim takmičenjima crveno-belih još od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Stojković o paklu Đenove - krio se kod Italijana

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

Golman Partizana i do skoro srpske reprezentacije Vladimir Stojković otkrio sve detalje užasnih scena iz Đenove gde su huligani želeli da ga rastrgnu. Bio u svlačionici Italije! O Partizanu: "Iz odnosa poštovanja do međusobne ljubavi"...Foto: MN Press..Golman Vladimir Stojković važi za jednog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.