BINIĆ OPLEO PO ZVEZDAŠIMA:  Vuku se po terenu, meni čini kao da su silom naterani da igraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 11:37

BINIĆ OPLEO PO ZVEZDAŠIMA: Vuku se po terenu, meni čini kao da su silom naterani da igraju

Crveno-beli u sredu igraju duel drugog kola Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Jang bojs u sredu u 21 čas u okviru drugog kola Lige šampiona. Šampion Srbije je na premijeri sezone izgubila od Mančester sitija 3:1 u gostima, dok su Bojsi poraženi od Lajpciga identičnim rezultatom, ali kod kuće. Jedan od onih koji svakako zna kako se igraju velike utakmice je Dragiša Binić član generacije crveno-belih koja je 1991. došla na "krov Evrope".

- Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikad nije znala da se brani već uvek igrala na gol više, stoga očekujem da odbrana valjano odradi deo posla, napadači dovoljno drže dubinu i ne dozvole da Švajcarci loptu lako iznesu i udare na poslednju liniju. Moraće i mnogo više da pretrče, pogotovo stranci. Pojedini se vuku po terenu, meni čini kao da su silom naterani da igraju... ovde - rekao je Binić za "Sportski žurnal".

Na kog mislite?

- Na ove gore... napadače - zaključio je bivši napadač Zvezde.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marin: Bićemo šampioni, imamo najbolju ekipu

Izvor: Danas, 03.Okt.2023

Crveno-beli su u prvom kolu u gostima poraženi od Mančester sitija 3:1, dok je Jang Bojs identičnim rezultatom izgubio na svom terenu od Lajpciga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.