BIĆEMO JAKI: Klop ne očajava posle loše sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 11:55

BIĆEMO JAKI: Klop ne očajava posle loše sezone

Nemac optimističan.

Trener Liverpula Jirgen Klop istakao je da ekipi znači svaki dobar rezultat do kraja sezone uprkos tome što, najverovatnije, neće obezbediti mesto koje vodi u Ligu šampiona.

- Svaki pozitivan učinak koji sada imamo nam pomaže, pomaže momcima, jer ne možemo da zamenimo ceo tim i mislimo da će se sve promeniti. Kako ja razumem život, ako imaš problem, bolje da ga rešiš ovde i sada. Jer ako samo nastaviš, imaš isti problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - počeo je Klop.

Pričao je Klop o igrama Redsa ove sezone.

- Nismo mogli da nađemo balans, istina, dugo. Ali naći ćemo okvir u kome će momci ponovo zablistati, gde je mnogo veća verovatnoća da ponovo budu najbolja verzija sebe. To je ono što smo mi uvek pokušavali.

- Dakle, sve ono što sada radimo dobro će nam pomoći za sledeću sezonu. Opet, niko ne zna gde ćemo završiti ili šta već, ali već ovih pet utakmica, moramo reagovati u trenucima...  Nije da mislim: 'O moj Bože, nismo mogli bolje da igramo.' Ne, ne, ne, nikako. Ali znaci koje sam video su zaista obećavajući i zadovoljan sam zbog toga. A onda, još četiri utakmice, pa pauza i onda prava predsezona - bićemo jaki - istakao je Klop za klupski sajt.

Liverpul u okviru 35. kola Premijer lige dočekuje Brentford u subotu od 18:30.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.