BIĆE LUDNICA: Navijači Zvezde iz Slovenije tražili 5.000 sezonskih karata za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 18:45

BIĆE LUDNICA: Navijači Zvezde iz Slovenije tražili 5.000 sezonskih karata za Ligu šampiona

Žreb za elitno klupsko takmičenje Starog kontinenta je 31. avgusta.

Fudbalski klub Crvena zvezda primio je zahtev iz Slovenije za 5.000 sezonskih karata za Ligu šampiona, prenose slovenački mediji.

Deset agencija iz Slovenije interesuje se za karte, što može da predstavlja problem za srpski klub, koji bi voleo da do karata dođu i oni najvatreniji navijači.

S druge strane, Zvezda bi u tom vidu dobila i ogromnu finansijsku injekciju iz Slovenije. Što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče cena karata, ukoliko je neko bio član i prethodne godine, on će dobiti i popust, te će tako premijum sezonsku ulaznicu za istok platiti 16.000 dinara, zapad košta 19.500, dok je za sever potrebno izdvojiti 9.500 dinara.

Ukoliko je pak slučaj da neko želi ove sezone i da postane član kluba, on će morati da izdvoji 30.000 dinara za zapad, istok će koštati 25.000, a sever 14.500 dinara.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.