BEZ ZVUČNIH IMENA: Fiorentina OSLABLJENA protiv Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 18:42

BEZ ZVUČNIH IMENA: Fiorentina OSLABLJENA protiv Zvezde!

Najteža priprema za Ligu šampiona...

Ekipa Fiorentine će protiv Crvene zvezde na Marakani odigrati treću utakmicu u pripremnom periodu.

U prethodne dve, "viola" je remizirala protiv Parme (1:1), dok je pobedu upisala protiv nižerazrednog Katancara (3:0), golovima u drugom poluvremenu.

Predstojeće gostovanje srpskom šampionu biće najteži ispit za tim iz Firence u dosadašnjem toku rada.

Nema sumnje da će trener Vićenco Italijano odmoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke snage, dok će pojedini ostati kod kuće, što zbog pošteda, što zbog njegovih ličnih odluka.

Sasvim sigurno je da delije neće biti u prilici da na delu vide Nikolasa Gonzalesa, pošto se krilni fudbaler iz Argentine ne oseća dobro, te je klub odlučio da ne putuje sa ekspedicijom za Beograd.

U Toskani će ostati i marokanski vezista Sofian Ambrabat, zbog lakše povrede, dok će ista sudbina zadesiti i kapitena Kristijana Biragija.

Krug onih koji neće biti na spektaklu između Zvezde i Fiorentine, zatvaraju Rikardo Sotil i Antoin Barak.

Uprkos svim ovim izostancima, sigurno je da će šef struke kluba iz Toskane, Vićenco Italijano, suprostaviti izabranicima Baraka Bahara veoma jak sastav.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.