BAVARCI NEMILOSRDNI: Bajern poslao Barselonu u Ligu Evrope (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 00:07

BAVARCI NEMILOSRDNI: Bajern poslao Barselonu u Ligu Evrope (VIDEO)

Rutinska pobeda "večitog" šampiona Nemačke.

Bajern Minhen ne kalkuliše, Bajern Minhen nikada ne igra na rezervisano! Upravo to su na svojoj koži osetili fudbaleri Barselone koji su na Alijanc areni poraženi u 6. kolu grupe "E" rezultatom 3:0 (2:0).

Nemački šampion delovao je kao kaznena ekpsedicija, puleni Julijana Nagelsmana nisu dozvolili Barseloni promil šanse i stvaranje nade o eventualnom trijumfu.

Tomas Miler je u 34. minutu "načeo" Marka Andrea >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ter Stegena, osam minuta kasnije u listu strelaca upisao se i Liroj Sane.

Konačan rezultat postavio je Džamal Musiala u 62. minutu.

Bajern u nokaut fazi ide sa maksimalnih 18 bodova, Barselona se, nezamislivo za njih, seli u Ligu Evrope. Drugu poziciju u grupi "E" obezbedila portugalska Benfika, na poslednjem mestu završio je Dinamo Kijev.

Grupa E:

Bajern Minhen - Barselona 3:0 (2:0)

Benfika - Dinamo Kijev 2:0 (2:0)

Grupa F:

Mančester junajted - Jang Bojs 1:1 (1:1)

ODLOŽENO Atalanta - Viljareal

Grupa G:

RB Salcburg - Sevilja 1:0 (0:0)

Volfsburg - Lil 1:3 (0:1)

Grupa H:

Zenit - Čelsi 3:3 (2:1)

Juventus - Malme 1:0 (1:0)

Najnovije vesti iz fudbala pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.