BARSELONETA U KRAGUJEVCU: Stevanović priželjkuje reprizu meča sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 17:19

BARSELONETA U KRAGUJEVCU: Stevanović priželjkuje reprizu meča sa Zvezdom

Važan duel za Kragujevčane.

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca dočekuju špansku Barselonetu u sredu od 19 sati u devetom kolu Lige šampiona. Barseloneta je ubedljivo slavila u prvom duelu 13:7.

- Drugo poluvreme u Barseloni je bilo prek retnica za našu igru. Dobili smo obrise koje nismo imali u prethodnom delu sezone i zadržali taj viši nivo kroz jako težak raspored koji smo imali od tada. Ova utakmica je izuzetno važna za nas, možda čak i ključna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer bismo se porazom najverovatnije oprostili od borbe za „fajnal-ejt“. Nadam se da ćemo zabeležiti pobedu i zadržati šanse za plasman na završni turnir - rekao je trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović.

Tim iz Barselone sačinjen je od čak 11 od 13 španskih reprezentativaca sa poslednjih Olimpijskih igara, uz dodatak Australijanca Luka Paviljara.

- Barseloneta je ekipa koja pretenduje na visok plasman u Ligi šampiona, uvek su bili u vrhu tog takmičenja. To je španska reprezentacija u malom, zaista, fale im samo dvojica igrača iz nacionalnog tima koji je u vrhu svetskog vaterpola proteklih godina. Igraju agresivan, plivački vaterpolo, na koji moramo da odgovorimo na isti način, pa čak i jače. Videli smo protiv Olimpijakosa da možemo da igramo sa najboljim ekipama kada smo na nekom našem maksimumu. Opet bih želeo da bazen bude pun kao protiv Crvene zvezde i Novog Beograda, ali uz isti ishod kao sa Zvezdom - kazao je Stevanović.

Ovo će biti i repriza finala Lige šampiona iz 2014. godine, kada je Barseloneta savladala Radnički na svom bazenu (7:6), a utakmice ovih rivala u prošlosti uvek su bile dinamične i uzbudljive.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.