BAJERNOV TIM JE PRAVLJEN DA DOĐE OVDE I POBEDI: Gvardiola svestan izazova koji ga čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 19:16

BAJERNOV TIM JE PRAVLJEN DA DOĐE OVDE I POBEDI: Gvardiola svestan izazova koji ga čeka

Derbi duel četvrtfinala Lige šampiona.

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola smatra da minhenski Bajern neće kalkulisati u prvom duelu četvrtfinala Lige šampiona.

- Bajernov tim nije pravljen da bi gledao šta će se desiti u revanšu. Pravljen je da dođe ovde i da pobedi. Iz mog iskustva kada sam bio tamo imao sam osećaj da nije bitno gde igraš, moraš svuda da budeš Bajern. Moraš da probaš da pobediš. Ako se brane više nego obično, to je zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igraju dobro. Ne mislim da će Bajern doći ovde, sedeti, braniti se 90 minuta, praviti dve ili tri kontre i onda da će gledati šta će biti u Minhenu - rekao je Pep Gvardiola.

Govorio je Španac i o značaju Erlinga Halanda.

- Ne mogu da poreknem da je važan za nas. Mnogo golova je dao, veliki uticaj daje. Došao je da nam pomogne ovde u Ligi šampiona da probamo da je osvojimo. Istovremeno nam pomaže svaki dan, u FA Kupu, Premijer ligi… Važno je imati igrača koji može ni iz čega da postigne gol. Naravno važan je - istakao je Gvardiola.

Meč Mančester sitija i Bajerna se igra u utorak od 21 čas, a pobednik će igrati sa boljim iz susreta Real Madrid - Čelsi.

Preostali parovi četvrtfinala su:

Milan - Napoli

Benfika - Inter

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.