BAJERN SE DIVI CRVENO-BELIMA: Bavarci ne kriju ODUŠEVLJENJE Zvedinom VELIČINOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJERN SE DIVI CRVENO-BELIMA: Bavarci ne kriju ODUŠEVLJENJE Zvedinom VELIČINOM

Na sajtu predstavili srpskog šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas gostuju Bajern Minhenu u utakmici prvog kola grupne faze Lige šampiona. Tim povodom Bavarci su na zvaničnom sajtu predstavili crveno-bele, a nisu krili oduševljenje veličinom kluba. Nemački velikan je naveo i da je Crvena zvezda najveći klub u Srbiji ispred večitog rivala, a takođe je podsetio i na dvomeč iz 1991. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u polufinalu Kupa šampiona kada su crveno-beli izborili plasman u veliko finale.

U nastavku pročitajte šta su Nemci napisali o Crvenoj zvezdi.

Rekorder po broju titula, rekorder po broju osvojenih Kupova, osvajač Kupa šampiona  - Crvena zvezda je od svog osnivanja 1945. godine postala najuspešniji srpski klub, kako na domaćem, tako i na internacionalnom nivou.

Od 1946. godine, Fudbalski klub Crvena zvezda, kako se klub zvanično zove na maternjem jeziku, uvek je igrao u najvišem rangu takmičenja i sa 30 titula šampiona, 24 osvojena Kupa nesporni je broj 1 ispred svog velikog rivala Partizana (27/16).

Najveći uspeh do sada bilo je osvajanje Kupa evropskih šampiona 1991. godine. Na putu do titule Istočni Evropljani su se sreli sa Bajernom u polufinalu. Posle pobede od 2:1 u Minhenu, Beograđani su u revanšu izborili plasman u finale, remijem rezultatom 2:2.

Zbog političke istorije, Beograđani su između 1945. i 1991. nastupali u Prvoj jugoslovenskoj ligi, a potom do sezone i raspada Državne zajednice Srbije i Crne Gore u Prvoj diviziji SR Jugoslavije. Od 2007. godine, Crvena zvezda sada nastupa u Superligi Srbije

Crvena zvezda se trenuto nalazi na trećem mestu posle šest pobeda iz šest mečeva, jedan bod od vrha tabele, ali uz dve utakmice manje. FK Inđija je savladana sa 2:1 prošlog vikenda, a najbolji strelac Milan Pavkov postigao je oba gola - piše na Bajernovom sajtu.

Takođe, Nemci su u tekstu objasnili i da stadion "Rajko Mitić" ima nadimak Marakana, kao i da trener Vladan Milojević forsira formaciju 4-2-3-1.

Historie, 🆑-Bilanz, Stadion und vieles mehr: Das ist unser Gruppengegner Roter Stern Belgrad! 👇 #FCBayernhttps://t.co/K6kxkLzZ4y

— FC Bayern München (@FCBayern) September 16, 2019

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirjana Pankov, supruga Radovana Pankova.

Favorite swimsuit 💙💙💙 @sholayaclothing #sholayaswim #swimsuit #swimwear

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Sep 18, 2018 at 5:53am PDT

✨New @sholayaclothing #sholayaswim 2019 ✨

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Sep 14, 2018 at 11:55am PDT

✨Just laugh...! 😂✨ #fall2018 🍁🍂🍁@sholayaclothing ✨

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Sep 15, 2018 at 4:11am PDT

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Aug 8, 2018 at 9:25am PDT

✨✨Amazing @sholayaclothing ✨✨ at @belgradefashionweek #belgradefashionweek #sholayaswim #sholayaclothing #runway #runwaywalk

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Apr 25, 2018 at 8:53am PDT

🤳🏼☕️

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Jul 24, 2019 at 12:20pm PDT

🤳🏼🤰🏻

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on May 17, 2019 at 3:28am PDT

😍😍😍 the best #sholayaswim ❤️

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Jun 7, 2018 at 3:07am PDT

👫❤️

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Dec 21, 2018 at 4:13am PST
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMAČKA POLICIJA DRHTI PRED DELIJAMA: Navijači Zvezde uterali strah u kosti Nemcima! U sredu OPSADNO STANJE u Minhenu zbog crveno-belih! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Sep.2019

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas igraju sa Bajernom u Minhenu prvi meč ovogodišnje Lige šampiona. 

Nastavak na Kurir...

Jugović se priseća: Nije mala stvar dobiti Bajern u Minhenu

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019, 08:43

Crvena zvezda u sredu od 21 čas igra prvi meč grupne faze Lige šampiona, protiv Bajerna iz Minhena. Naravno, odmah se sećanje vraća na čuvenu 1991. godinu i sudare ova dva tima posle kojih je Zvezda bila uspešnija. Nadaju se u Ljutice Bogdana da će i ovoga puta rezultat po Zvezdu biti pozitivan,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezdino uputstvo ''delijama'' pred put u Minhen, ovo tamo NIKAKO nemojte raditi!

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019

Što je do nje, Zvezda je uradila, ostalo je na navijačima da se i oni sutra predstave u najboljem svetlu...Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas gostuju na ''Aijanc Areni'', gde će odmeriti snage sa domaćim Bajernom u prvom kolu grupne faze Lige šampiona...Crveno-beli će i ovoga puta moći da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.