BAHAROV PRVI PLAN: Evo kog Srbina želi pod HITNO da dovede u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 12:14

BAHAROV PRVI PLAN: Evo kog Srbina želi pod HITNO da dovede u Zvezdu

Sprema tim za Ligu šampiona.

Izraelski stručnjak Barak Bahar je sada i zvanično šef struke FK Crvena zvezda. Sada je pred njim put da napravi tim koji će od jeseni igrati grupnu fazu Lige šampiona.

Kako stvari stoje njegova prva želja da u redove prvaka Srbije dovede srpskog štopera Bogdana Planića.

Izraelci pišu da je novi trener Zvezde zahtevao od kluba da dovede defanzivca sa kojim je već imao prilike da sarađuje, te da bi on mogao da bude oslonac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crveno-bele odbrane naredne sezone.

Imajući u vidu da je Dragović zahtevao da ode, a da je Eraković na ceni kod već neko vreme, defanziva Zvezde bi naredne sezone mogla da pretrpi ozbiljne promene, te bi Bogdan Planić došao kao osveženje.

A post shared by @realmanagerclub

Problem u transferu moglo bi da bude obeštećenje jer je Planić igrač Šabab Al-Ahlija iz Saudijske Arabije do 2025. godine, ali je Bahar uporan u nameri da ga dovede.

Planić je tokom karijere igrao za Zlatibor, Slobodu iz Užica, Bežaniju, Jedinstvo iz Užica, OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Steauu, Makabi iz Haife i pomenuti Šabab Al-Ahli. U dresu Zvezde odigrao je tek šest mečeva i nije ostavio dubok trag.

Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.