BAHAR POSLE GOBELJIĆA NASTAVLJA DA OTPISUJE: Odlazi je još jedan ljubimac Delija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 09:20

BAHAR POSLE GOBELJIĆA NASTAVLJA DA OTPISUJE: Odlazi je još jedan ljubimac Delija

Zvezda pravi tim za Ligu šampiona.

FK Crvena zvezda je dovela novog trenera Baraka Bahara, a Izraelac je napravio već mnogo promena. I neće se zaustaviti kako stvari stoje.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, na izlaznim vratima Marakane je posle Marka Gobeljića i Slavoljub Srnić. On najverovatnije neće putovati na drugi deo priprema koji će šampion Srbije odraditi u Rusiji, te će po povratku sa Zlatibora biti slobodan u izboru novog kluba u kojem bi mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobije zapažene minute.

Barak Bahar je prethodno saopštio i Marku Gobeljiću da je slobodan u izboru nove sredine, a ranije su klub napustili i Aleksandar Pešić, Veljko Nikolić, Nemanja Motika, Petar Stanić, Radovan Pankov i Andrija Radulović, dok je Milan Borjan otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.