Azar: Cilj je da osvojimo Ligu šampiona

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar: Cilj je da osvojimo Ligu šampiona

Fudbaler Real Madrida Eden Azar otkrio je razlog dolaska u taj klub.

Kako je rekao za "Real Madrid TV" on sa "kraljevskim klubom" želi da osvoji Ligu šampiona.

Azar je letos napustio Čelsi i prešao u klub iz Madrida, ali na početku sezone igra daleko ispod očekivanja.

"Moj san je oduvek bio da igram za Real Madrid, najveći klub na svetu, i za sada sam srećan. Kurtao mi je dugo govorio da je ovo najbolji klub. Posle Svetskog prvenstva (2018.) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam odlučio i rekao sebi da moram da pređem u Real. To nije bilo moguće tada, ostao sam još godinu dana u Čelsiju, a to mi je samo pomoglo u odluci", rekao je Zidan.

Najveću ulogu u Azarovom dolasku u Real su, pored Kurtoe, imali predsednik kluba Florenitno Peres i hrvatski vezista Luka Modrić.

"Pričao sam sa Florentinom (Peresom) i on mi je rekao da me žele u Madridu. Pričao sam i sa Lukom Modrićem i stekao utisak da me svi žele u dresu Reala".

Belgijanac je kao najveći cilj istakao osvajanje Lige šampiona.

"Kao što sam rekao kad sam došao, Liga šampiona je bitna. U Londonu smo došli do polufinala jedanput, a Čelsi je osvojio taj trofej godinu dana pre nego što sam došao. Teško je osvojiti LŠ jer ima toliko dobrih klubova, ali sam ja ovde došao da je osvojim jer je taj trofej bitan za mene i za sve u klubu", jasan je Azar.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZNA ZAŠTO JE DOŠAO U REAL! Azar: Moj cilj je da osvojim Ligu šampiona!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2019

Fudbaler Real Madrida Eden Azar otkrio je razlog dolaska u  kraljevski klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.