Izvor: RTS, 02.Dec.2020, 00:26

Atletiko ne može ni protiv rezervi Bajerna, odluka o drugom mestu u poslednjem kolu

Fudbaleri Atletika i Bajerna igrali su nerešeno 1:1, u derbiju petog kola Grupe A Lige šampiona. Pošto je Salcburg nešto ranije savladao Lokomotivu, austrijski i španski tim u poslednjem kolu odlučiće ko će u osminu finala.
Iako je u Madridu igrao sa "kombinovanom" postavom, Bajern je uspeo da izvuče bod protiv Atletika - 1:1.

Bavarci su još posle četiri kola obezbedili plasman u osminu finala, ali su još jednom pokazali da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne žele da izgube "nevažne" mečeve.
Atletiko je bio bolji rival u prvom poluvremenu, ali se Dijegu Simeoneu još jednom o glavu obilo čuvanje rezultata i to protiv zvaničnog šampiona Evrope.
"Jorgandžije" su povele u 26. minutu golom Žoaa Feliksa, ali je Bajern do boda stighao u završnici, kada je Tomas Miler bio precizan sa bele tačke.
Atletiko ćes e za svoje mesto među 16 najboljih boriti u poslednjem kolu, kada Čolovi momci gostuju u Salcburgu, protiv ekipe Red Bula koja je danas slavila u Moskvi.
Bajern ima 13 bodova na čelu tabele, Atletiko je drugi sa šest, Salcburg ima četiri, a Lokomotiva tri.
U poslednjem kolu, za osam dana, Salcburg dočekuje Atletiko, dok u Minhen stiže Lokomotiva.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.