Atalanta piše istoriju: Bio bi san stići do četvrtfinala Lige šampiona

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atalanta piše istoriju: ''Bio bi san stići do četvrtfinala Lige šampiona''

Trener fudbalera Atalante Đanpero Gasperini rekao je da njegova ekipa ima šansu da ispiše nove stranice klupske istorije, ali je i pozvao na opreznost u meču protiv Valensije.

"Imamo priliku da ispišemo novu stranicu u istoriji Atalante i bio bi san stići do četvrtfinala Lige šampiona", rekao je Gasperini.

Fudbaleri Atalante dočekuju sutra ekipu Valensije u prvoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osmine finala Lige šampiona.

Italijanski klub je prošao u nokaut fazu Lige šampiona iako je poražen u prva tri meča u grupi, a utakmicu protiv Valensije dočekuje u dobrom raspoloženju posle pobede nad Romom.

"Dobro je imati samopouzdanja, ali euforija može biti opasna. Valensija je pobedila Ajaks i Čelsi ove sezone. Nismo izvukli jedan od top timova, ali rezultati Valensije govore sami za sebe", rekao je Gasperini.

Utakmica se igra od 21.00 na San Siru u Milanu.

-
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valensija uputila protest UEFA zbog terena na San Siru

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2020

Fudbalski klub Valensija, prema navodima italijanskih i španskih medija, uputila je protest Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) zbog lošeg stanja terena na stadionu San Siro, uoči večerašnjeg duela osmine finala Lige šampiona protiv Atalante.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.