Atalanta - Lista od osam pojačanja, pa da li je ovo ambicija da se napadne Skudeto?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 13:20

Atalanta - Lista od osam pojačanja, pa da li je ovo ambicija da se napadne "Skudeto"?

"Orobići" misle ozbiljno, a kakav su fudbal igrali tokom ove sezone, svi bi trebalo da se zapitaju...

Atalanta će slušati ponude za svoje najbolje igrače, ali s obzirom na osvojeni novac u Ligi šampiona i novi plasman u elitu, nemaju nameru da oslabe tim. Samo u slučaju nepristojnih ponuda moguće je da prodaju Zapatu i Gosensa, ali je to u ovom trenutku, kako kaže predsednik Perkasi malo verovatni.

Timoti Kastanj bi mogao da napusti klub, a odlazi sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hatebur koji je rekao da je njegovo vreme u klubu isteklo.

Međutim, klub već priprema zamene, navodno postoji lista od osam imena, neće svi stići ovog leta, ali je prva meta Mirančuk iz Lokomotive. Ovaj sjajni Rus bi za oko 15 miliona mogao da stigne u Bergamo što bi bio klupski rekord, a plata od par miliona neće biti problem.

Na meti je i Boga iz Sasuola koji je ipak bliži Napoliju, ali bi jedan igrač "crno-zelenih" mogao da ipak završi u Lombardiji. U pitanju je Berardi, loši dečko italijanskog fudbala kome su propali transfer u Juve i Inter, ali svih ovih godina je sjajno igrao za Sasuolo.

Već je potpisao desni bek, Kosovar, Mergim Vojvoda iz Standarda iz Liježa, a Atalanta želi i odličnog Argentinca Franka Ćervija iz Benfike. Krilni fudbaler je četiri godine u Portugalu, proglašavan za ogroman talenat, nikada nije uspeo da pokaže ono zbog čega je stigao iz Rozarija, mada je osvajao trofeje sa "Orlovima".

Na Gasperinijevoj listi je opasni Nigerijac Emanuel Denis iz Briža, ali i vezista Štutgarta Orel Mangala koji je bio meta Arsenala.

I na kraju, bivši kapiten Rome Florenci bi itekako bio upotrebljiv, Roma ga ne želi, bio je na pozajmici u Valensiji, pominje se Everton, ali bi lako mogao da se vrati u domovinu.

Cilj Atalante je da pojača konkurenciju što je bio najveći problem, možda i napadne titulu, ako zadrži sve igrače, Gasperini bi mogao da kombinuje jer Papu Gomez i Iličić ne mogu da igraju u ritmu sreda-nedelja, a Gasperini je uglavnom koristio 18 ili 19 igrača ove sezone što nije dovoljno tokom duge sezone.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.