Aspilikueta: Igrali smo dobro, rastemo kao tim

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 23:17

Aspilikueta: Igrali smo dobro, rastemo kao tim

Fudbaleri Čelsija ostvarili su dobar rezultat u prvom polufinalu Lige šampiona.

Na stadionu "Alfredo di Stefano" u Madridu odigrali su protiv Real Madrida nerešeno, 1:1 (1:1).

Tako će sve biti rešeno u Londonu 5. maja kada se budu sastali u revanš susretu.

Kapiten Čelsija Sezar Aaspilikueta bio je zadovoljan rezultatom i igrom Čelsija na ovom susretu.

"Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo počeli dobro u prvih 20 do 25 minuta. Postigli smo gol i mogli smo još. Vratili su se u igri posle prekida. Znamo da je ovo bilo samo prvo poluvreme, da će protiv Reala u Madridu biti teško. Počeli smo hrabro, morali smo da igramo na najvišem nivou. Polufinale Lige šampiona traži tako nešto od vas. Nedostajao sam je taj finalni pas, izbor najbolje opcije", kaže defanzivac Čelsija.

Aspilikueta dodaje da Čelsi iz meča u meč napreduje.

"U celini, mislim da smo odigrali dobar meč. Benzema je postigao taj gol, on je dobar napadač. Smirio je loptu, prihvatio je kako treba i postigao taj gol. Moramo biti svesni svega u narednom meču. Kao tim rastemo i napredujemo", zaključio je Aspilikueta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.