Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 03:30

Arsenal ne odustaje, sledeća sezona je ključna, 300 miliona i tri ogromna pojačanja! Srbi više nisu u modi…

Arsenal neće osvojiti titulu, pali su u finišu sezone, pitanje je koliko je bilo realno očekivati da izdrže trku sa Mančester Sitijem do kraja. U svakom slučaju vraćaju se u Ligu šampiona, a Arteta može posle uspeha da očekuje veliku podršku od američkih vlasnika.
Navodno je porodica Krenke spremna da uloži veliki novac narednog leta, klub ima prostora u budžetu, FFP nije neposredna opasnost, pa će navodno porodica iz Kolorada pojačati tim sa najmanje trojicom skupih igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Vezni red bi mogao da pretrpi najveće promene, odlazak Džake se najavljuje kao i svakog leta, ali čini se da će Švajcarac završiti u Bundesligi, ima ponude. Takođe, Emil-Smit Rouv je spreman da promeni sredinu, neće biti problem da ga prodaju nekoj od ekipa iz sredine tabele, a time bi otvorili mesto za par velikih pojačanja u vezi.
Prva meta je Deklan Rajs, Vest Hem će popustiti jer engleski reprezentativac odbija da pregovara o novom ugovoru, pa će se dugogodišnja želja Čelsija na kraju izgleda preseliti u Arsenal. On bi trebalo da dobije godišnju platu oko 16 miliona evra, odnosno da postane najplaćeniji igrač tima. Uz njega, velika želja je odlični Moises Kasedo iz Brajtona, Ekvadorac je veoma motivisan da se pridruži bivšem saigraču Leandru Trosaru na „Emirejtsu“. Navodno, nisu zainteresovani za Sergeja, traže igrača koji se već navikao na PL, jer je sledeća godina ključna i tim ima velike ambicije da konačno uzme titulu.
Napad?
Priča se da će Arsenal probati da iskoristi neodlučnost Čelsija i ugrabi Žoao Feliksa iz Atletika koji je na pozajmici u „Plavcima“. Portugalac želi da ostane u PL, veruje se da bi sa Žesusom činio tandem koji može da se meri sa napadom Sitija. 
Alternativa ta Feliksa je Luis Openda sjajni napadač Lensa, inače Belgijanac je dosta jeftini od Portugalca, 30 miliona evra, a u veznom redu spominje se i Rabio iz Juventusa koji će biti slobodan, no njega želi i Mančester Junajted. Što se tiče Vlahovića, ta priča je utihnula pre svega jer nisu sigurni da Srbin želi u klub, mnogi kažu da ti vozovi prolaze jednom, Dušan je izabrao Juve umesto „Tobdžija“. Nije ni to najbitnije, već cena, teško da će neko pristati da plati 70 miliona za sjajnog napadača posle problema koje je imao ove sezone. 
Pisali smo već, za levu stranu je kandidat Ferlan Mendi koji je izgubio mesto u Realu, ali to nije prioritet, makar dok ne prodaju Tirnija. 
Klinci iz akademije Valters, Rumun Sirjan, Omari Benjamin, štoper Monluis Korije-Daberi i Brazilac Markinjoš će dobiti šansu kako bi pokazali da mogu da donesu dubinu ekipi koja je

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.