April mesec odluke - Tadić se oprašta od kapitena?

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

April mesec odluke - Tadić se oprašta od kapitena?

Barselona kreće na sve ili ništa.

Po navodima raznoraznih medija Katalonci će izgleda biti najaktivniji u predstojećem prelaznom roku.

Već smo pisali o potencijalnom dolasku Hrvata na "Kamp Nou", ovog puta aktiviran je Mino Rajola kako bi se posao oko De Lihta završio pre jula.

Naime, prema pisanju španskog Sporta Barselona će krenuti po mladog Holanđanina po završetku Ajaksovog megdana sa Juventusom u okviru četvrtfinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona.

Ponuda će biti izdašnih 60 miliona evra i petogodišnji ugovor za De Lihta koji će po finansijskim detaljima biti sličan onome što će zarađivati Frenki de Jong od sledeće sezone u dresu "Blaugrane".

Iako će biti paklena konkurencija na mestu štopera kod Katalonaca Holanđaninu će biti garantovani minutu, na njemu je da to poverenje iskoristi i istisne jednog iz Pike-Umtiti-Lengle trougla.

Situacija će biti jasnija posle 16. aprila kada će se završtiti dueli sa Juventusom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.